Det er ved at være et godt stykke tid siden, at Ole Gunnar Solskjær var træner i norske Molde. Her var træner i tre år, før han skiftede den norske klub ud med en stilling som træner i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Læs om tiden i Manchester United: Peter Schmeichel udgiver selvbiografi

Nu har han åbnet op omkring en helt speciel episode fra sin tid i den norske klub. Han har nemlig fortalt om, hvordan han besluttede sig for at droppe at se en spillers kamp, fordi han havde en meget speciel frisure.

“Jeg har på et tidspunkt taget ud for at scoute en spiller, og da han gik fra omklædningsrummet og igennem tunnelen til banen, havde han en mohawk,” sagde den norske træner til Sky Sports, og fulgte op med:

“Jeg sagde bare til min scout: Lad os tage hjem, vi er ikke interesserede. Det var en meget kort scoutingtur,” sagde han også.

Han gør det dog ikke klart, hvilken spiller, der er tale om. Derfor vides det ikke, hvilken spiller, som Ole Gunnar Solskjær endte med at droppe, fordi han ikke brød sig om hans frisure.

LÆS OGSÅ: Shaw åbner op: “Jeg har et par store fortrydelser”

Som tidligere nævnt, nåede den norske træner at være cheftræner i tre år. Efter de tre år i den norske klub, skiftede han til Manchester United, hvor han har været lige siden.