Ole Gunnar Solskjær fortæller, at han følger tæt med i udviklingen hos Dortmunds målmaskine, Erling Haaland. Han er nemlig overbevist om, at han allerede nu er på vej til at gå en stor karriere i møde.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han har da også allerede vist sig at være én af de bedste angribere i verden. Haaland ankom til Dortmund i slutningen af 2019, og allerede nu står han noteret for 38 mål i 40 kampe for Bundesliga-klubben.

Solskjær og Haaland kender dog også hinanden fra deres fælles tid i Molde, og de skulle angiveligt have mødtes inden, at den 20-årige verdensstjerne skiftede til Dortmund. Han fortæller også, at Manchester Uniteds talentspejder, Marcel Bout, var ude at se ham i kampen mod Liverpool i Champions League.

"Erling vil helt afgjort få en fantastisk karriere, og det har jeg altid sagt. Jeg følger Erling tæt. Var det 18 måneder eller sådan noget, vi tilbragte sammen? Næsten to år, måske. Det var en fantastisk tid," siger Solskjær til VG.

"Han vil stensikkert få en super karriere, både for Norge og for hans klub. Han gør det utrolig godt hos Dortmund, så vi må se, hvor han ender henne. Som nordmand og som tidligere kollega, synes jeg selvfølgelig, det er fedt at se ham gøre det så godt," kommer det fra United-manageren.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Manchester United kan dog få kamp om Haalands underskrift, da også Real Madrid, Chelsea, Manchester City og FC Barcelona er interesseret i angriberen.