Sir Alex Ferguson forlod Manchester United i 2013, og lige siden da har De Røde Djævle ikke vundet Champions League. Det kommer de heller ikke til i denne sæson, da man blev elimineret i gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Uniteds trænerstab: Solskjær forbereder talents debut

I denne Premier League sæson har Manchester United, med Ole Gunnar Solskjær siddende i trænersædet, overrasket mange, da de aktuelt ligger på andenpladsen, kun toppet af ærkerivalerne fra den blå side af Manchester.

Der har været mange positive takter at spore i United, men der skulle stadig ikke være en kontraktforlængelse på vej til Solskjær, hvis kontrakt udløber efter næste sæson.

Det bekræfter han selv, da han snakkede med VG.

“Det har jeg ikke tænkt på, og det har vi slet ikke diskuteret. Jeg fokuserer bare på at gøre mit arbejde, og lidt som du siger, en del af arbejdet er at stabilisere.”

“Der har vi fortsat et arbejde at gøre med at finde kontinuitet på banen. Uden for banen er der fortsat krise, hvis du taber en kamp. Lukker du et mål ind i overtiden mod Everton, så bliver der lavet store overskrifter. Sådan er det i fodbold, siger Ole Gunnar Solskjær og understreger, at der er ro på de interne linjer i klubben:

“Vi føler, vi er på vej mod det, som vi satte os ned og diskuterede og havde planer om.”

LÆS OGSÅ: Manchester United og Borussia Dortmund holder øje med 19-årig winger

Rygterne gik dog ellers på, at Manchester United-ledelsen skulle være tilfredse med Solskjær, hvorfor man ville begynde at snakke kontraktforlængelse, men dette kræver, at klubben skal kvalificere sig til næste sæsons Champions League.