Søndag eftermiddag spilles ét af de mest traditionsrige opgør i den engelske Premier League, når Manchester United tørner sammen med Arsenal. Det sker kl. 17.30 dansk tid.

LÆS OGSÅ: Solskjær bekræfter: United-nyindkøb ude med coronavirus

Vi skal dog en del år tilbage, før det var henholdsvis Manchester United og Arsenal, der konkurrerede om Premier League-titlen. Faktisk skal vi helt tilbage til starten af dette årtusind.

Denne ære er dog med tiden gledet ud af deres hænder. På nuværende tidspunkt er det i særdeles Manchester City og Liverpool, der har overtaget scenen i den engelske Premier League.

Ole Gunnar Solskjær, der i dag er cheftræner i Manchester United, har dog ikke glemte denne rivalisering, til trods for at det ikke er det samme den dag i dag.

“Da jeg spillede, var det mellem os, hvem der vandt mesterskabet, så der var en glødende rivalisering. Der var en masse historier, passion, spænding og vigtighed i kampene. Vi vidste, at hvis vi tog seks point mod dem, så ville vi mere eller mindre vinde ligaen og vice versa,” udtalte den norske cheftræner på fredagens pressemøde, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Yussuf Poulsen efter Leipzig-nederlag: “Resultatet er en smule unfair”

“Det var nogle utrolige kampe med både sjove og dårlige minder. Der er stadig rivalisering og en historie, men vi tænker ikke på dem som vores konkurrenter eller andre som vores konkurrenter. Vi skal bare have point til tabellen.”