Da Manchester United gik på banen, var det med målet om en sikker sejr. Og det var netop, hvad de fik. I opgøret blev det til mål fra Bruno Fernandes, mens henholdsvis Rashford og James scorede ét hver, hvilket sikrede en sejr på 4-0.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes slår Paul Scholes’ Manchester United-rekord

Fernandes var dog den store stjerne i showet. Den portugisiske profil har nu scoret 21 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson, og har formået at etablere sig som Manchester Uniteds absolut mest betydningsfulde spiller.

Og mens Solskjær er glad og tilfreds med hans præstationer, antydede han dog, at der også er et problem med den 26-årige spiller.

“Vi skaber chancer, og han (Bruno Fernandes, red.) får dem. Han er god til at finde pladser, og hans tekniske evner, når det kommer til chancer, er i topklasse,” lød det fra Solskjær ifølge Daily Express.

“To rigtig gode mål. Bruno vil altid gøre den næste ting rigtigt. Han ønsker at gøre det næste bedst muligt. Og det er en meget god egenskab og kvalitet at have. Du kan aldrig hvile på laurbærerne. Hvis han scorer to, vil han have det tredje. Hvis han laver et assist, vil han lave ét til.”

LÆS OGSÅ: Barcelona får konkurrence fra Juventus i jagten på hollænder

“Han driver alle, men selvfølgelig driver han også sommetider for meget og vil gøre for meget. I aften spillede han sin position rigtig godt og var i de rum, vi ønskede ham i, og vi kan se, hvor effektiv han er,” sagde Solskjær også ifølge Daily Express.