Det kan ikke benægtes, at Manchester United nød stor gavn af at have den talentfulde og alsidige Marcus Rashford i angrebet i opgøret mod Liverpool i FA Cup. Han spillede nemlig en stor rolle i at sikre dem 3-2-sejren, som sendte dem videre i FA Cup’en.

LÆS OGSÅ: Fernandes imponerer: Sætter ny Premier League-målrekord

Det var nemlig ham, der stod for at lægge bolden op til Mason Greenwood, der kunne score til 1-1. Senere var det også ham, der gjorde det til 2-1, da han selv sendte bolden i nettet. Kort før tid var han dog nødt til at lade sig skifte ud, da det lignede, at han pådraget sig en mindre skade.

Efter kampen er det af den norske Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær blevet bekræftet, at en skade ikke kan udelukkes. Det er nemlig planen, at Marcus Rashford skal have scannet sit knæ i løbet af mandagen.

“Hans knæ generede ham. Nu får han en scanning i morgen, og så får vi at se,” lød det fra den norske manager, der også gav udtryk for, at han var meget tilfreds med holdets indsats i opgøret.

“Vi spillede virkelig godt i perioder og scorede gode mål. Vi ved selvfølgelig, at vi også må forsvare os godt imod dem. Og jeg synes, at vi reagerede godt. Der er altid nogle spændende øjeblikke til sidst, men vi holdt dem godt på afstand,” udtalte Ole Gunnar Solskjær til pressen efter opgøret.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil have Dembélé: Venter på hans beslutning

Næste opgør for Manchester United er onsdag, hvor de skal møde Sheffield United, som lægger vejen forbi Old Trafford.