Manchester United har ikke haft det mest spændende transfervindue. De har nemlig ikke ønsket at foretaget sig nye signings, men i stedet valgt at sende spillere afsted til andre klubber, da man ønskede at rense ud i truppen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

Det har blandt andet medført, at man har sendt Jesse Lingard til West Ham, Fosu-Mensah sluttede sig til Leverkusen, og så fik man såmænd også udlejet sommersigningen Facundo Pellistri, der endte med at blive sendt til Deportivo Alaves i La Liga.

Marcos Rojo forlod klubben, da Manchester United gik med til at ophæve hans kontrakt, da han dermed kunne slutte sig til Boca Juniors kvit og frit.

De kan dog glæde sig over, at Amad Diallo, som man hentede fra Atalanta, er kommet til klubben, men han har dog endnu ikke fået sin debut på Ole Gunnar Solskjærs førstehold i United.

Det hele kan dog ændre sig inden længe, og man forventer, at han får sin debut i denne måned.

Der var dog også mange, der forventede, at Ole Gunnar Solskjær ville skille sig af med Phil Jones, men Solskjær vil nu have ham registreret i førsteholdstruppen, hvorfor han nu får en ny livline.

Ole Gunnar Solskjær sagde følgende på mandagens pressemøde:

"Det er trist, at han har været plaget af skader. Det er det værste, der kan ske for en fodboldspiller. Hvis du bliver skadet, så kan det tage din passion for spillet væk. Han er en klasse spiller," indledte Ole Gunnar Solskjær.

LÆS OGSÅ: United-legende udpeger tre verdensklasse Premier League-spillere: Valgte ingen fra United

"Jeg ønsker, at han kommer tilbage til holdet hurtigst muligt. Han er bare en af dem, som man kan stole på. Han arbejder hårdt på at vende tilbage til truppen."