Manchester United befinder sig i skrivende stund fem point bag deres lokale rivaler fra Manchester City i Premier League. Sidstnævnte har dog en kamp i hånden, hvorfor det nuværende forspring kan blive forøget.

LÆS OGSÅ: Blev glemt under Lampard: Chelsea-spiller kan blive vital under Tuchel

På søndag får De Røde Djævle dog muligheden for at hale lidt ind på deres rivaler. Her skal de nemlig spille mod West Brom om eftermiddagen. På det seneste har resultaterne været svingende, hvorfor kampen mod West Brom også kan bruges til at bevise, at de er på tilbage på rette kurs.

Forud for opgøret har United-træner Ole Gunnar Solskjær bekræftet, at de har valgt at forfremme to unge talenter til førsteholdet. Det betyder også, at de har deltaget i træningen med de øvrige spillere fra førsteholdet forud for opgøret mod West Brom søndag.

“De unge drenge. Vi har flyttet Shola op til os, og Hannibal vil også slutte sig til os. Og vi beholder dem hos os i et stykke tid,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær ifølge The Mirror, hvilket han fulgte op med:

“Det er det næste skridt i deres udvikling. Vi er nødt til at tage det slag, at når de spiller for reserverne, skal de rejse alene. Det er et godt skridt for dem, og de har gjort det rigtig godt.”

LÆS OGSÅ: Manchester United er advaret: Så meget skal de betale

Ifølge The Mirror er Shola Shoretire og Hannibal Mejbri to af de mest talentfulde unge spillere på Manchester Uniteds akademi. Det er naturligvis også derfor, at det netop er dem, der er blevet forfremmet til førsteholdet.