Paul Pogba har fundet det gode spil frem, og han har sågar været kampafgørende for Manchester United op til flere gange i denne sæson. Han har dermed fået en hovedrolle under Solskjær, men han må nu se andre veje, når det gælder midtbanen.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Pogba måtte udgå i første halvleg mod Everton, og de efterfølgende scanninger har nu vist, at hans lårskade kommer til at holde ham ude i nogle uger.

Det bekræfter Solskjær selv.

“Det er en skade, som kommer til at tage et par uger at komme sig over. Han er lige begyndt på genoptræningen og arbejder med lægestaben, som får ham tilbage hurtigst muligt,” fortalte Solskjær til MUTV

Paul Pogba kunne forleden glæde sig over, at han blev kåret til Månedens Manchester United-spiller for sine gode præstationer i januar, og det er derfor et hårdt slag for Solskjær, at han nu må finde andre løsninger.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

“Man ønsker aldrig at se sine spillere skadet, men særligt nu hvor Paul var ved at finde formen og nød sin fodbold. Men vi har haft en sund trup uden alt for mange skader gennem længere tid, så vi kan ikke rigtig klage,” sagde Solskjær.