Manchester United har solgt Romelu Lukaku til Inter, men klubben har ikke hentet en erstatning, inden det engelske transfervindue lukkede. Ole Gunnar Solskjær er dog godt tilfreds med sin trup. 

Romelu Lukaku er ikke længere Manchester United-spiller, efter den belgiske angriber har skrevet under på en kontrakt med Inter. Og selvom United har været vældigt aktive på sommerens transfermarked, har klubben ikke hentet en erstatning i offensiven, og torsdag lukkede transfervinduet for engelske klubber. Men Ole Gunnar Solskjær er godt tilfreds – både med salget af Lukaku og med den offensiv, han har til rådighed. Det fortæller nordmanden på et pressemøde skriver Dagens.dk ifølge Goal. 

”Romelu har en god statistik, og han er en de bedste 9ere, hvis man spiller med den type angriber.  Han er en target-mand. Men jeg er sikker på, at vi får mål fra Anthony Martial, Rashford … Dan James vil komme på banen og skabe ting, Jesse Lingard vil vise mere. Vi kommer til at have et andet offensivt setup i denne sæson,” siger Solskjær. 

Det var på tide, at Lukaku fandt en ny klub, mener United-manageren, der er tilfreds med handlen, som indbringer den engelske klub cirka 550 millioner kroner i overgangssum. 

”Jeg har altid haft et godt forhold til ham. Vi har talt åbent og ærligt sammen. Men nu fokuserer vi på de spillere, vi har, og vi er glade for dem,” siger nordmanden. 

Manchester Uniteds sæson i Premier League begynder på søndag, og som Goal skriver, er der blevet spekuleret i, hvorvidt det unge talent Mason Greenwood kommer til at spille en rolle. Manageren bekræfter da også, at Greenwood kommer til at få masser af spilletid i løbet af sæsonen. 

”I slutningen i sidste sæson scorede vi ikke ret mange mål. Vi har spillerne, som vi mener kan gøre en forskel, og Masons vej ville have været meget sværere, hvis vi havde en angriber mere. Han kommer til at spille meget, og han kommer til at score mål,” pointerer United-manageren.