Onsdag aften tabte Manchester United 1-2 til Istanbul Basaksehir i Champions League. Efter kampen var det en skuffet Manchester United-træner, der kommenterede på sit holds præstation.

LÆS OGSÅ: Ian Wright kritiserer Solskjær: Ville være titelkandidater under anden træner

Han var selvfølgelig ikke stolt af holdets præstation, hvilket Ole Gunnar Solskjær understregede, da han fortalte, at det var svært at være positiv efter en sådan kamp.

“Det er svært at være positiv, når vi tabte på den måde, vi gjorde, men vi har en chance igen mod Everton på lørdag. Vi havde 45 minutter til at redde noget fra kampen, vi kastede alt efter det, men vi kunne ikke bryde dem ned,” fortalte Ole Gunnar Solskjær efter kampen ifølge OldTrafford.

Gårsdagens nederlag mod Istanbul Basaksehir er Manchester Uniteds andet nederlag i træk, da de i weekenden også skuffede klubbens fans, da de led nederlag på hjemmebane mod Arsenal.

Ifølge Ole Gunnar Solskjær er det kampe som disse, der giver Manchester United et virkelighedstjek:

“De her kampe giver os et virkelighedstjek. Man kan ikke bare lige komme og få tre point. Det første mål var fra et kort hjørnespark, og vi på utilgivelig vis glemmer deres angriber, og vi var ikke velorganiserede nok ved det andet mål,” udtalte han efter opgøret.

LÆS OGSÅ: United-koryfæ: Solskjær var en panikløsning

Som Ole Gunnar Solskjær også udtalte, får Manchester United mulighed for revanche mod Everton på lørdag. Ligeledes tørner Manchester United igen sammen med Istanbul Basaksehir efter landsholdspausen.