Manchester United tager i aften imod Real Sociedad, når der er dømt returopgør i Europa League. De Røde Djævle formåede at vinde første opgør med hele 4-0, hvorfor de naturligvis er favoritterne til at sikre sig avancement.

LÆS OGSÅ: Solskjær kan få ny chance for at bringe engelsk talent til Manchester United

Manchester Uniteds træner, Ole Gunnar Solskjær, regner dog ikke med, at det er noget, som hans spillere skænker mange tanker. Han fortæller i stedet, at de ved, hvad de gjorde godt, hvorfor han håber, at de vil bevise igen i dag mod Sociedad, at de er værdige.

“Jeg tror ikke, spillerne går og tænker på resultatet i den første kamp. Vi har analyseret kampen, og vi ved, at vi gjorde det godt,” siger Solskjær.

Han fortæller endvidere, at Sociedad i weekenden slog Alaves med 4-0, hvorfor de kommer ind til kampen med masser af selvtillid. Han håber derfor ikke, at spillerne undervurderer dem.

“Jeg er sikker på, at vores spillere gerne vil spille kampen. Selvfølgelig ved de godt helt inde, at de er foran med 4-0, men Sociedad slog Alaves med 4-0 i weekenden, så de er et hold, der kan score mål,” siger Ole Gunnar Solskjær på pressemødet forud for kampen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Manchester United og Real Sociedad sparker kampen i gang klokken 21.00 på Old Trafford.