Da Manchester United tirsdag aften spillede mod Southampton, spillede de en hel kamp i overtal, da Alexandre Jankewitz så rødt efter blot to minutters spilletid. De Røde Djævle udnyttede, at de var i overtal, da de endte med at vinde kampen med intet mindre end 9-0 på Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Fortsat uvished om Liverpool-opgør: Politiet er blevet involveret

Inden det lykkedes Manchester United-spillerne at få godt gang i deres store målfest, tog den norske manager Ole Gunnar Solskjær dog ikke sejren for givet, selvom de var i overtallet i et helt opgør. Det gjorde han klart over for pressen efter kampen.

“Når kampen starter sådan, handler det altid om at få det første mål. Vi har set så mange gange før, at hold kan lukke ned med ti mand og få det ene point alligevel,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær over for BT Sport efter kampen, hvilket han fulgte op med:

“Vi har ventet på muligheden for, at spillerne kunne vise deres magi. De kunne nyde det i dag, og vi har ikke haft for mange kampe, hvor vi kunne spille en anden halvleg helt uden pres. Vi tanker masser af selvtillid fra sådan en kamp. Det er altid godt at score mange mål,” rundede den norske manager af.

LÆS OGSÅ: Medier: Neymar nærmer sig ny kontrakt

Manchester United har kun en enkelt gang tidligere vundet 9-0 i Premier League, hvilket skete mod Ipswich i 1995. Det er derfor mange år siden, at det sidst er sket.