Der var smil at finde på læberne af Manchester United-spillerne efter nedslagtningen af Southampton i tirsdagens opgør i Premier League. Det er der da også grund til, når man vinder med hele 9-0 i Englands bedste liga.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Manchester United-manager var meget tilfreds med kampens udfald. Han var dog særdeles glad for at se, hvordan tropperne greb muligheden for at få den bedst mulige målscore, da klubben tidligere har mærket, hvor vigtigt, det er – og det har de mærket på hårdeste vis.

“Man er nødt til at gribe chancerne i både tætte og åbne kampe, for man ved aldrig, hvad der bliver den afgørende faktor. Vi ved bedre end nogen andre, hvad målforskellen kan gøre, for vi har tabt titlen på målforskel,” siger Ole Gunnar Solskjær til BBC.

Ole Gunnar Solskjær hentyder til, at Manchester United endte med at blive nummer top i 2011/12-sæsonen, da Sergio Agüero sendte en bold i netmaskerne i kampens døende sekunder mod Queens Park Rangers.

Det medførte, at de to hold endte á point, men eftersom, at Manchester City havde den bedste målscore af de to mandskaber, endte med at løbe med Premier League-trofæet den sæson.

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford fryder sig: Det er altid godt

Det er derfor ikke overraskende, at Ole Gunnar Solskjær ønsker at se sit hold kæmpe til det sidste, da man ikke ønsker at stå i samme situation.