Søndag aften måtte Manchester United se sig slået ud af FA Cup’en. Her tabte de nemlig til Leicester i kvartfinalen, der kvalificerede sig til deres første FA Cup-semifinale i 39 år.

LÆS OGSÅ: United-profil afslører: “Jeg havde stort set opgivet”

De Røde Djævle stillede ellers relativt stærkt op, hvis man ser blot fra, at Ole Gunnar Solskjær havde besluttet at udelade Marcus Rashford og Bruno Fernandes. Hjemmeholdet med Kelechi Iheanacho formåede dog at overrumple Manchester United, og viste, at de var det bedste hold på banen.

Efter kampen udtalte Ole Gunnar Solskjær, at han havde svært ved at se, hvad han skulle have gjort anderledes. Desuden udtalte han også, at han næppe havde stillet med et andet hold fra start.

“Jeg havde startet det samme hold igen. Jeg følte, at de (Pogba og van de Beek, red.) havde mere end 45 minutter i sig, og de er vigtige spillere for os, så derfor valgte jeg at starte dem,” sagde Ole Gunnar Solskjær efter nederlaget.

Marcus Rashford var skadet op til søndagens opgør, mens Bruno Fernandes blev skiftet ind i det 64. minut, hvor han fik selskab af tre andre holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Derfor står City bedre end United ift. at signe Jack Grealish

En af de spillere, der blev skiftet ud, var Donny van de Beek, der endnu engang havde svært ved at bevise, at han fortjener at få mere spilletid for Manchester United.