Manchester United sikrede sig torsdag aften avancement til kvartfinalerne i Europa League. De formåede nemlig at sikre sig en sejr over AC Milan, om end det var en smal én af slagsen. De Røde Djævle vandt nemlig kun 1-0 i torsdagens opgør.

LÆS OGSÅ: Usain Bolt mener, at Manchester United bør skille sig af med denne spiller

Det afgørende mål blev scoret af Paul Pogba, der fik sendt bolden i nettet blot få minutter efter at være blevet sendt på banen. Da Ole Gunnar Solskjær udtalte sig efter kampen, gav han naturligvis Paul Pogba en masse flotte ord med på vejen.

“Vi har savnet Paul. Han har været ude i næsten to måneder, og ethvert hold ville savne en spiller som Paul Pogba. Han er meget vigtig for os, og han vil give os et stort boost. Han gør en virkelig, virkelig stor forskel for os,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær, da han udtalte sig til BT Sport efter kampen.

Det var dog ikke blot Paul Pogba, der fik pæne ord med på vejen af den norske træner. Det var der faktisk flere andre spillere, der gjorde. Blandt andet fremhævede han også Dean Henderson, der sørgede for rent bur i kampen, ligesom den defensive indsats også fik ros.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: Sådan reagerede Ferguson på min første opstilling

“Man giver sig selv chancen for at vinde en fodboldkamp, når man holder et clean sheet. Dean Henderson lavede en fantastisk redning i slutningen, og jeg er virkelig tilfreds med alles forsvarsspil. Vi ved, at de bageste seks med folk som Scott McTominay og Fred altid giver alt,” sagde Solskjær også.