Det er sjældent, at det sker, at Manchester United ikke tager en sejr med hjem, når de spiller på The Hawthorns.

LÆS OGSÅ: Skuffet Maguire: "Vi skabte nok chancer til at vinde kampen"

Søndag eftermiddag var det dog ikke tilfældet, da de her måtte nøjes med et enkelt point, da de spillede 1-1 mod West Bromwich. Det var næppe hvad United-mandskabet havde regnet med, da de trådte ind på banen.

Anfører Harry Maguire er af den opfattelse, at West Bromwich faktisk slet ikke skulle have haft deres mål. Han mener nemlig, at det skulle have været underkendt.

Det er dog ikke et synspunkt, som Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er enig i. Efter opgøret mod West Bromwich, gav Solskjær dog udtryk for, at han har en bøn til dommerne i den engelske Premier League.

"Som gammel angriber er det et mål for mig. Men i en tidligere kamp kom Harry Maguire i en lignende duel, og da fik målet ikke lov at stå," sagde Ole Gunnar Solskjær, da han efter kampen talte med Sky Sports.

"Jeg siger ikke, at der ikke var mål i dag. Jeg efterlyser bare en mere ensartet linje," fulgte han op over for engelske Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Trods fyring: Lampard får fortsat betalt stor løn af Chelsea

I og med, at det blot blev til et enkelt point, da Manchester United spillede mod West Bromwich søndag eftermiddag, har de nu syv point op til det førende hold i form af Manchester City.