Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, sammen med resten af United-mandskabet, er ved at forberede sig på at velkomme Everton til Old Trafford, hvor de skal forsøge at hente yderligere tre point, for at følge med Manchester City i toppen af Premier League.

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

Og de fulgte da med Manchester City efter sejren mod Southampton, der bød på lidt af hvert. Det endte nemlig med to røde kort til Southampton, ligesom Manchester United havde syv forskellige målscorere.

Manchester United kunne i sommers præsentere, at man havde hentet Amad Diallo hos Atalanta. Han har dog stadig sin førsteholdsdebut til gode, hvilket mange håber på, man snart kommer til at opleve.

Det kan dog ske inden længe, da den blot 18-årige Diallo kan ende med at komme i spil mod Everton. Det siger i hvert fald Ole Gunnar Solskjær, som senere i dag vil finde ud af, om han skal være at finde på holdkortet.

“Jeg skal træffe en beslutning om Amad. Det kommer an på flere faktorer, såsom skader og corona. Det vides ikke, om han skal spille på fredag for U23-mandskabet, eller om han skal spille med os.”

Ole Gunnar Solskjær vil altså i dag finde ud af, om Amad Diallo skal spille med førsteholdet mod Everton, eller om han skal fortsætte hos U23.

Manchester United har dog blot vundet to ud af deres seneste fem kampe i Premier League, hvorfor Amad kunne ende med at blive en fin tilføjelse.

LÆS OGSÅ: Manchester United viser interesse for eftertragtet engelsk U17-playmaker

De håber i hvert fald, at de kan hente de tre point hjem, da man i denne sæson er med i titelræset. United vandt senest Premier League tilbage i 2013, da man havde Sir Alex Ferguson ved roret.