I denne sæson i Premier League er det ikke blevet til mere end 19 mål for Manchester Uniteds fire angribere. Spørger man United-træner Ole Gunnar Solskjær, er det ikke mål nok.

LÆS OGSÅ: Manchester City og Manchester United er interesserede i Serie A-forsvarer

Den norske United-manager er ikke tilfreds med, at det fra Marcus Rashford, Edinson Cavani, Mason Greenwood og Anthony Martials side ikke er blevet til specielt mange mål. Faktisk har de fire angribere kun leveret to mål mere til sammen, end Mohamed Salah har på egen hånd.

“Vi er det hold, der har scoret flest mål i ligaen, og du har ret i, at vores angribere ikke har scoret så ofte, som vi gerne ville have,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær, da han udtalte sig til The Guardian, hvilket blev fulgt op med:

“Men for mig er det meget positivt. Vi er nu inde i den sidste del af sæsonen. Hvis vi kan få dem til at score igen, vil det give os endnu en fordel i kampene,” kom det også fra den norske manager.

Nu når Solskjær ikke kan glæde sig over, at hans angribere formår at score mål i massevis, kan han i stedet være glad for, at han har en mand som Bruno Fernandes på midten. I denne sæson alene har han nemlig bidraget med intet mindre end 14 mål i Premier League.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Derfor er der heller ikke langt mellem den portugisiske midtbanespiller og de fire angribere, når det kommer til antal scoringer.