Mandag eftermiddag holdt Ole Gunnar Solskjær sit pressemøde forud for tirsdagens Premier League-opgør mod Southampton. Her talte han om flere ting, men han kom blandt andet ind på det hårde kampprogram, som hans spillere bliver udsat for for tiden.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Wayne Rooney henter Manchester United-spiller til Derby

"Der har ikke været meget tid på træningsbanen på det sidste. Dem, der spillede i lørdags er fortsat i gang med at restituere, så de har kun haft en let træning forud for morgendagens kamp," lød det fra Solskjær, der også gav udtryk for, at han håber på en større hensynsløshed foran målet mod Southampton.

"Vi skal være mere kyniske og koldblodige foran målet. Jeg synes vi skabte nok chancer mod Arsenal, men vi var ikke kyniske nok til at udnytte dem," kom det også fra nordmanden.

Det er dog ikke blot på fysikken, at hans spillere bliver presset. Han mener også, at det er lige så meget i forhold til mentaliteten, at det hårde kampprogram presser dem. Derfor giver Solskjær også udtryk for, at det er vigtigt for ham, at han har en glad, robust og selvsikker trup, som er i stand til at tackle den store mentale udfordring.

LÆS OGSÅ: Stor overraskelse: Manchester United er blevet tilbudt at hente Serie A-spiller

"Det mentale aspekt er uhyre vigtigt i fodbold, og det er klart, at glade og tilfredse spillere præsterer bedre. Lige nu er stemningen i spillertruppen god, og spillerne har det godt internt," lød det fra Solskjær på pressemødet.