Der er efterhånden ikke længere nogen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær ikke kommer til at forlænge sin kontrakt med Manchester United. Faktisk er han så godt som sikker på, at han snart kan skrive under på en forlængelse. Det skriver de engelske medier The Times og Daily Mirror.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes kan være nøglen til at sikre United-transfermål

Ifølge Daily Mirror står han til at blive tilbudt en toårig kontrakt. Endvidere skriver det britiske medie også, at der i hans kontrakt vil blive indskrevet en option på yderligere et år. Derfor ser det ikke ud til, at De Røde Djævle har i sinde at lade sig skille fra Solskjær lige foreløbig.

Ikke nok med, at han kan se frem til endnu flere år i spidsen for Manchester United, kan han også se frem til at få en lønforhøjelse. I øjeblikket tjener han 7,5 mio. pund om året, hvilket er svarende til 65 mio. kroner.

Daily Mirror skriver dog, at han kan se frem til at få sig en ganske klækkelig lønforhøjelse. De mener nemlig at vide, at han står til at få en årsløn på 10 mio. pund i sin nye kontrakt. Dette er svarende til 86,7 mio. kroner, hvilket betyder, at han kan se frem til en lønforhøjelse på 21,7 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Ledelsen er tilfredse: Ole Gunnar Solskjær får ny kontrakt

Ledelsen i Manchester United har været meget tilfredse med Solskjær, hvilket selvfølgelig er årsagen til, at de ønsker at tilbyde ham en forlængelse. Desuden tror de på, at han på sigt kan bringe sølvtøj med hjem til Old Trafford.