Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på, at han fortsat følger Erling Haaland meget tæt. Det har naturligvis medført, at en malstrøm af Manchester United-fans sidder på kanten af sædet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

De formåede dog ikke at hente ham, da han i stedet endte med at tage til Dortmund. Haaland og Solskjær har dog en fælles tid i Molde, og han føler ham stadig tæt, da han er en stor beundrer af agriberen.

“Jeg holder øje med Haaland. Det har jeg altid sagt. Vi havde næsten to år sammen, og det var en fantastisk tid. Han kommer uden tvivl til at få en stor karriere for Norge og sin klub.”

Haalands far, Alf-Inge, har dog tidligere sagt, at han ikke kommer til United.

“Det havde måske været endt fint, hvis man havde valgt den rute, men det finder vi aldrig ud af. Vi er glade for de klubber, han har spillet for. Du skal dog vælge en klub, hvor alle vil have dig på holdet og ikke kun træneren,” sagde han til TV2 sidste marts.

Det tyder dog på, at piben har fået en anden lyd. Han virkede nemlig til at lade døren stå åben for Manchester United.

LÆS OGSÅ: Barcelona har en Messi-regel: Den skal følges af alle til træning

“Manchester United har opnået stor succes i de seneste år. De prøver også at bygge noget nyt, så det er ikke nemt at sammenligne, da han spiller i Dortmund. De er to klubber, der har en stolt tradition og en stor fanbase.”