Torsdag aften stod De Røde Djævle over for en svær opgave. De skulle nemlig spille mod Real Sociedad på udebane. Kampen endte dog med at være på udebane for begge hold, da den blev spillet i Torino i Italien som følge af de spanske coronarestriktioner.

LÆS OGSÅ: Video: Neville nægter at give hånd til Peter Schmeichel

Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at det var et meget velspillende United, der bestemt ikke spillede, som var det på udebane. Derimod formåede de at sikre sig en sejr på intet mindre end 4-0 over Real Sociedad, efter en meget imponerende kamp.

Efter kampen gjorde Ole Gunnar Solskjær det klart over for BBC Sport, at han bestemt mener, at de fortjente at vinde kampen, men måske ikke helt så stort, som de endte med at vinde.

“Vi scorede nogle flotte mål og spillede god fodbold. Det var en fortjent sejr, men måske ikke med fire mål. På en aften som i dag finder vi god plads og er farlige,” sagde han til BBC Sport efter kampen, hvilket han fulgte op med:

“Vi forsvarede os rigtig godt, for de har nogle fantastiske spillere oppe foran, hvor vi udnyttede vores kontraer til fulde.”

LÆS OGSÅ: Tidligere Real Madrid-spiller: Alle hold har mistet respekten for Barca

Med den store sejr over Real Sociedad på udebane, er der meget, der skal gå galt, hvis ikke Manchester United ender med at gå videre til næste runde i Europa League. Dog ændrer det ikke på, at de fortsat mangler at spille et returopgør, og at alt kan ske.