Norske Erling Haaland har været sat i forbindelse med adskillige europæiske storklubber. En klub har dog særligt har været sat i forbindelse med, er Manchester United.

LÆS OGSÅ: Solskjær til midtbanespiller: Du skal score flere mål

Derfor er Ole Gunnar Solskjær flere gange blevet adspurgt om, hvorvidt den norske målbomber har en fremtid i klubben. Senest er han af norske VG blevet spurgt om, hvorvidt deres tidligere samarbejde vil kunne hjælpe med at bringe ham til Old Trafford. Til dette svarede han:

“Erling får en fantastisk karriere. Jeg følger ham. Det har jeg altid sagt.”

“Var det 18 måneder, vi havde sammen eller noget? Næste to år, måske. En vidunderlig tid. Han vil helt sikkert få en fantastisk karriere for både Norge og hans klub.”

“Han klarer sig utrolig godt for Dortmund, så vi får at se, hvor han ender. Som nordmand og som én, der har arbejdet med ham, er det selvfølgeligt sjovt, at han klarer sig så godt.”

“Vi vil gøre, hvad vi kan for at blive et bedre hold, og han vil gøre, hvad han kan, for at blive en bedre spiller. Hvor han ender? Jeg vil ikke sige andet end, at jeg ønsker ham alt det bedste. Hvilket valg han træffer, er helt op til ham.”

LÆS OGSÅ: Bayern-boss bekræfter: Henter 22-årig fransk forsvarer

De fleste Manchester United-fans vil sandsynligvis mene, at Erling Haaland vil være en kærkommen tilføjelse til angrebet. Ud fra Ole Gunnar Solskjærs svar til norske VG, er det dog svært at vurdere, om det er noget, der er på tegnebrættet eller ej.