Ifølge Manchester Evening News kan Manchester United-angriber Marcus Rashford potentielt nå at komme sig efter sin skade, så han kan deltage i de kommende landsholdskampe. Den engelske angriber er nemlig blevet udtaget til Gareth Southgates hold til VM-kvalifikationskampene i denne uge.

LÆS OGSÅ: Neville overrasket over Solskjær: En spildt chance

Rashford gik derfor også glip af Manchester Uniteds opgør mod Leicester, hvilket kunne ses på banen. Han sad på sidelinjen, da han i det seneste Manchester-derby pådrog sig en skade, som ligeledes medførte, at han kun kunne spille 45 minutter i opgøret mod AC Milan i Europa League.

Indtil videre er det dog fortsat planen, at han skal slutte sig til resten af det engelske landshold, når de skal spille mod Albanien, Polen og San Marino. I denne forbindelse har Ole Gunnar Solskjær givet en opdatering på hans skade, hvor han gav udtryk for, at han måske vil være klar til at deltage i landskampene.

LÆS OGSÅ: Tidligere assistent sammenligner Solskjær med Ferguson

“Nej, han var ikke tæt på (at spille mod Leicester, red.). Vi tog ham af, og han troede, at han ville være klar, men i går havde han ingen chance for at gå på foden. Scanningerne viser, at der er en skade der… Lægen vil tale med FA, men jeg tror, at han rejser med og rapporterer. Måske vil han blive klar.”