I januar blev Jesse Lingard sendt på et kort lejeophold i West Ham. Tilsyneladende var det, hvad han havde brug for, for at puste nyt liv i sin karriere. I sin tid i West Ham leverede han nemlig fremragende fodbold, hvorfor det blev til 16 optrædener, ni mål og fem oplæg for London-klubben.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Pogba i byttehandel

Nu er han dog tilbage i Manchester United, da hans ophold i West Ham er afsluttet. Der har dog været stor spekulation om, hvorvidt han vil skifte permanent til London-klubben. Det ser dog ikke ud til, at West Ham får opfyldt deres ønske om at hente ham permanent.

Først og fremmest er der forlydender om, at spilleren selv ønsker at kæmpe for sin plads i Manchester United. Derudover har Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær også gjort det klart, at han forventer, at Lingard bliver i klubben.

Søndag spillede han anden halvleg i Manchester Uniteds testkamp mod Derby, hvor de vandt 2-1. Her var han en af de spillere, der leverede bedst.

“Han var en af de positive ting. Han er Manchester United-spiller og vil kæmpe for sin plads,” fortæller Solskjær til Sky Sports.

“Han er kommet tilbage strålende, selvtillidsfyldt og med masser af energi. Jeg tror, at alle så, hvad han gjorde mod afslutningen af sæsonen i West Ham. Han er stadig i mine planer. Jeg forventer, at han er i Manchester United, når sæsonen starter,” fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Medie: Serie A-giganter vil hente Jens Stryger

Tiden må vise, om Lingard er en del af truppen, når Manchester United tager hul på næste sæson i Premier League. Det gør de 14. august, hvor de tørner sammen med Leeds United.