Ole Gunnar Solskjær fik ikke den bedste start på sin tid som Manchester United-træner, hvor han overtog trænersædet i slutningen af 2018. Til trods de problematiske perioder, har Solskjær efterhånden fået bedre styr på tingene. Det understreges blandt andet af, at de på nuværende tidspunkt er at finde på en 2. plads i Premier League.

LÆS OGSÅ: Guardiola er irriteret: Troede ikke Klopp var sådan

I lørdagens opgør mod Everton på Old Trafford, kan den norske træner bryste sig af trænerkarrierens Premier League-kamp nr. 100. Det er en rigtig flot milepæl, som har fået nordmanden til at gøre status på sin tid som træner i den bedste engelske række.

“Jeg er lidt ældre og klogere. Og mere grå på toppen også. Jeg har virkelig nydt det,” sagde han til Sky Sports, og fulgte op med:

“Man lærer, at spillet bevæger sig så meget hurtigere nu, og at man må forsøge at holde farten. Forskellen fra da jeg startede i Cardiff i 2014 – det er et helt andet spil. Spillerne er i bedre form og bedre taktisk.”

Herefter sagde han, at han ikke har nydt hver eneste kamp, hvor han har været på sidelinjen som manager.

“Jeg har ikke nydt hver eneste kamp, for man nyder ikke de kampe, man taber. Jeg har dog nydt at prøve mig selv af mod gode trænere og managere,” tilføjede han over for Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Maguire løfter sløret for bødelisten: Bliver dobbelt så dyr på kampdage

Lørdag kl. 21.00 står han over for Carlo Ancelottis Everton-mandskabet, hvor han og resten af De Røde Djævle skal forsøge at sikre yderligere tre point til pointkontoen i Premier League.