Solskjær har fortsat spillernes opbakning

Nicolai Busekist — 09. nov 2020 09:26
Foto: Shutterstock

Det er næppe gået forbi nogens næse, at Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har været i modvind på det seneste. Derfor har der også været megen snak om, at han snart vil blive erstattet med en anden træner.

LÆS OGSÅ: Inter Milan vil snuppe AC Milan-angriber foran Manchester United

I denne forbindelse er der flere navne, der er blevet nævnt. Blandt andet har Manchester Evening News skrevet, at Manchester United i sidste uge i havde kontaktet Mauricio Pochettino. Historien gik selvfølgelig på, at han skulle erstatte Solskjær som United-træner.

Det engelske medie Mirror skriver dog, at den norske træner fortsat har spillernes opbakning. Det har han stadig, selvom der siden sæsonstart har været en manglende manglende kontinuitet i både præstationer og resultater.

Det vil sige, at det ikke tyder på, at man skal forvente, at man vil se et trænerskifte i Manchester United i landskampspausen. Mange medier har ellers tidligere spekuleret i dette - og rygterne svirrer fortsat.

Lørdag vandt Manchester United og Everton, hvilket var en vigtig sejr for Solskjær. Der var megen snak om, at det var en knald eller fald-kamp for den norske træner, da et nederlag ville betyde, at han ville blive skiftet ud.

LÆS OGSÅ: Solskjær er frustreret over Bruno Fernandes' arbejdsomhed

Hvorvidt der var hold i dette, finder vi aldrig ud af, da Manchester United vandt 1-3 på udebane mod Everton.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere