Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har angiveligt fortalt ledelsen, at Jadon Sancho, Kalidou Koulibaly og Bruno Fernandes er de spillere, han ønsker sig som tilføjelser i truppen. 

Det forventes, at Ole Gunnar Solskjær får forlænget sin aftale som manager i Manchester United til sommer, da nordmanden har leveret varen, siden han overtog fra José Mourinho. De røde djævle vil konkurrere med Liverpool og Manchester City om titlen, som Evening Standard skriver, og så skal der forstærkninger til. 

Tre spillere skulle stå på managerens ønskeseddel – en til hver kæde. Helt fremme i offensiven er det Borussia Dortmunds 19-årig stortalent Jadon Sancho, der har tiltrukket sig Solskjærs interesse. Den unge englænder har scoret ni mål for det tyske tophold og leveret 17 assists i alle turneringer i denne sæson. Sancho vurderes til at koste på den tunge side af 700 millioner kroner. Det er i hvert fald det prisskilt, som tyskerne angiveligt har sat på ham. 

På midtbanen er søgelyset rettet mod portugiseren Bruno Fernandes, der spiller i Sporting Lissabon. Den 24-årige midtbanedynamo kan også score mål, som han foreløbig har vist 13 gange i den portugisiske liga i denne sæson. Fernandes’ frikøbsklausul ligger efter sigende på cirka 670 millioner kroner, men om Sporting vil gå med til at sælge spilleren for mindre er ikke usandsynligt. 

Sidste mand på listen er Napolis centerforsvarer Kalidou Koulibaly, som Solskjær ifølge det engelske medie gerne ser som en del af en duo med Victor Lindelof, da fremtiden for Phil Jones og Eric Bailly ser usikker ud i Manchester United. Koulibaly har spillet i Napoli siden 2014, og den 27-årige senegaleser er flere gang blevet sat i forbindelse med et skifte til engelske klubber, ligesom forsvarsklippen også er blevet rygtet til Juventus. Hans agent har dog sagt, at Koulibaly vil have svært ved at skifte til en rival i Serie A. Hans pris vurderes til at ligge i omegnen af 500 millioner kroner.