Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær hylder det unge talent, Mason Greenwood. Han var blandt banens bedste, da Manchester United tørnede sammen med Everton, hvor han blot manglede en scoring for at toppe præstationen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det mener i hvert fald Ole Gunnar Solskjær selv.

"Han var virkelig god (i kampen mod Everton, red.). Jeg synes, han var den spiller på banen, der skilte sig ud. Jeg synes, at han i de sidste kampe, så har hans præstationer været virkelig gode," siger Solskjær på dagens pressmøde forud for kampen mod West Ham i FA Cup'en.

Mason Greenwood har ikke haft det nemt. Han har nemlig haft nogle uheldige episoder, dog uden for kridtstregerne. Solskjær er dog overbevist om, at det har hjulpet ham meget, at han har trænet sammen med de mere rutinerede angribere.

"Han har forbedret sig og og blevet meget mere moden. Han lærer fra de andre, og det er spændende at han er kommet over sit lille formdyk og spiller rigtig godt," siger Solskjær.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Mason Greenwood har mest gjort sig til i Manchester Uniteds højreside, og i sidste uge kunne man igen høre, at Ole Gunnar Solskjær roste netop højresiden, som han mener, er blevet bedre.