I Manchester United har man ikke lagt skjul på, at man vil hente forstærkninger ind til forsvaret, herunder en ny midtstopper, som man håber, ender med at blive Maguires faste makker, ligesom man også har kigget nærmere på forstærkninger til højre back.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi har bedt sine folk finde bolig i Paris

De Røde Djævle var såmænd allerede ved at kigge på forstærkninger til sidstnævnte position i januarvinduet, hvor man viste interesse for 30-årige Kieran Trippier, og denne interesse skulle man igen have vakt til live, og ifølge Manchester Evening News skulle Trippier allerede have forberedt sig på at flytte og fået klaret alt det praktiske, der hører med et skifte til Manchester United.

Landsholdsspilleren, som også kan bryste sig af at have vundet La Liga med Atlético Madrid, har familie, der bor i Manchester, hvor også han stammer fra, og han skulle derfor være interesseret i at kunne repræsentere klubben, han var kæmpefan af som barn.

Manchester United skulle være stor fan af Trippier for hans offensive kvaliteter, hvorfor han ses som et bedre offensivt alternativ til Aaron Wan-Bissaka. United-manager Ole Gunnar Solskjær skulle angiveligt gå med håbet om, at købet af Trippier vil skabe øget konkurrence, hvilket muligvis vil se Aaron Wan-Bissaka løfte sit niveau, som man så det med Luke Shaw efter Telles’ ankomst.

LÆS OGSÅ: Solskjær om svære forberedelser: Protester har påvirket spillerne

Kieran Trippier skiftede til Atlético Madrid for £20 millioner, men Manchester Evening News mener at vide, at han formentligt vil koste mindre end det.