Manchester United skulle finde manageren, der skulle afløse Sir Alex Ferguson, hvilket i manges optik er en umulig opgave. Det endte med at falde på David Moyes, men det blev ikke noget, der ligner en succes på Old Trafford.

Han blev derfor allerede fyret i sin første sæson hos De Røde Djævle, men de seneste år har han genfundet de gode takter hos West Ham, der gæster netop Manchester United og Old Trafford søndag aften.

United-manager Ole Gunnar Solskjær blev i anledningen spurgt, om han har ondt af Moyes, hvilket han dog understreger, han ikke er.

“Jeg synes ikke, man kan have ondt af nogen, der har været manager for Manchester United. David ville ikke have taget jobbet, hvis han ikke ønskede det.”

“Det er et drømmejob for mange, mange managers, og desværre holdt David ikke så længe, som han håbede, men han viser igen, hvad han er i stand til i West Ham.”

“I fodbold bør man ikke blive overrasket af noget, men jeg er nødt til at sige, at David har gjort massive fremskridt med det West Ham-hold, og det gælder både i denne sæson og i sidste,” siger Solskjær ifølge goal.com.