Tirsdag led Manchester United nederlag til Young Boys. Da der var 20 minutter tilbage af opgøret, besluttede Ole Gunnar Solskjær at hive den nyligt hentede Cristiano Ronaldo ud.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca nærmer sig forlængelse med Dembélé

Årsagen til dette var, at Aaron Wan-Bissaka fik vist et direkte rødt kort i første halvleg. Af denne grund var den norske træner nødt til at lave om på Manchester Uniteds opstilling.

Efter Cristiano Ronaldo blev taget ud, dukkede der billeder op på skærmen, hvor man kunne se, at Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo stod og råbte ind på banen.

Efter opgøret har det fået Rio Ferdinand, der tidligere har været holdkammerater med Cristiano Ronaldo i den engelske klub, til at sige, at hvis han var træner, havde han bedt Cristiano Ronaldo om at sætte sig ned.

Det fik Ronaldos tidligere holdkammerat Rio Ferdinand til at sige, at han havde bedt Ronaldo om at sætte sig ned, hvis han var træner. Ifølge Ole Gunnar Solskjær har Ferdinand dog ikke forstået situationen korrekt, og samtidig to han også de to spillere i forsvar.

“Rio kommenterer sommetider på ting, han ikke ved noget om. Martins Pereira skulle have haft gult kort, da han nedlagde Nemanja Matic. Både Bruno og Cristiano, der er store konkurrencemennesker, stod pludselig lige bag mig,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær ifølge CLBold.

“De var der i en kort periode og råbte af dommeren. Derefter satte de sig ned igen. Det var kun et kort øjeblik, så jeg har ikke noget problem med, at de viser passion. Det var ikke fordi Ronaldo begyndte at dirigere spillerne,” sagde Ole Gunnar Solskjær også.

LÆS OGSÅ: Tidligere Serie A-træner blandt ledende kandidater til at afløse Koeman

Cristiano Ronaldo og resten af Manchester United-mandskabet skal spille igen søndag kl. 15.00, hvor de skal møde West Ham.