Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har sendt en besked til Manchester United-bestyrelsen, efter at der er sået tvivl om hans fremtid i klubben. Det skriver Telegraph.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barcelona-spiller i januar

Klubben har tabt de to seneste opgør i streg, da de både har tabt til Arsenal og Istanbul Basaksehir. Hertil er de også at finde i den nederste halvdel af tabellen i Premier League, og har ikke vundet én eneste kamp på Old Trafford i denne sæson.

Taget i betragtning, hvad der resulterede i fyringssedler til både Luis Van Gaal og Jose Mourinho, vil det ikke være overraskende, hvis Manchester United-bestyrelsen er begyndt at se på andre muligheder, end nordmanden.

I denne weekend skal Manchester United spille mod Everton, hvor de har hårdt brug for en sejr. Mange mener, at det tilmed er afgørende for, hvorvidt Solskjær får lov til at beholde sit trænersæde i Manchester-klubben.

Solskjær forsøger dog at få ledelsen til at se på det store billede, fremfor blot at kigge på én kamp. The Telegraph skriver, at Solskjær forsøger at få bestyrelsen til at kigge på hele billedet, fremfor blot et eller få dårlige resultater.

Ifølge Telegraph skulle Solskjær have sagt følgende: “Vi har plantet et frø, og træet vokser.”

LÆS OGSÅ: Nu kan Solskjær endelig bruge ny Manchester United-profil

Hvorvidt Ed Woodward og resten af ledelsen vil lytte til Solskær, eller derimod erstatte ham med eksempelvis Mauricio Pochettino eller Massimiliano Allegri, vil tiden vise.