Manchester United har været rigtig godt kørende på det seneste. Faktisk har de været så godt kørende, at det har fået eksperter, medier og fans til at spekulere i, om det bliver i denne sæson, at De Røde Djævle ender med at gå hele vejen.

LÆS OGSÅ: Casillas til Messi: Det kommer aldrig til at ske igen

Lørdag aften endte de dog med at tabe til Everton, hvorfor deres drømme om at vinde titlen tog et alvorligt knæk. I de sidste sekunder af opgøret, smed de to vigtige point, da de lod Everton udligne til 3-3 hjemme på Old Trafford.

De Røde Djævle har nu to point op til Manchester City, som endda har to kampe i hånden. Efter pointtabet er beskeden fra norske Ole Gunnar Solskjær også ganske klar, da han mener, at de ikke er kandidater til at vinde titlen.

“Vi snakker slet ikke om at vinde mesterskabet. Man bør slet ikke medregne os som titelkandidater. Det er noget, som medierne har skabt,” lød det ifølge Goal fra den norske træner, hvilket han fulgte op med:

“Vi er nødt til at blive bedre som hold, og så må vi se, hvor vi ender. I første omgang skal vi lade være med at indkassere nemme mål.”

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Koeman: Nu vil han væk fra FC Barcelona til sommer

Manchester United var ellers foran med både 2-0 og 3-2 i opgøret mod Everton, men alligevel endte de med at måtte gå fra Old Trafford med blot et enkelt point, selvom det kunne have været tre point.