De fire nominerede er blevet fundet, og de skal nu kæmpe om at blive kåret til at være månedens bedste træner i Premier League.

LÆS OGSÅ: Manchester United har budt 600 millioner på Atletico Madrid-stjerne

Hvad der måske næsten er overraskende er, at Pep Guardiola ikke er med i kampen om at løbe med titlen i denne omgang. Derimod er det Brendan Rodgers, Thomas Tuchel, Ole Gunnar Solskjær og Graham Potter, der kommer til at kæmpe mod hinanden.

Rodgers og Leicester kan bryste sig af at have vundet to kampe i marts. Blandt andet formåede de faktisk at vinde hele 5-0 over Sheffield United. Tuchels Chelsea har også klaret sig rigtig godt, da de formåede at forlænge deres ubesejrede stime med sejre over både Everton og Liverpool.

Ole Gunnar Solskjær er desuden også med i kampen om at blive kåret til månedens træner i Premier League. Det er han blandt andet fordi Manchester United sikrede sig en sejr over Manchester City. Dermed fik de også cementeret deres andenplads.

LÆS OGSÅ: Bailly kræver svar fra Solskjær, før han underskriver kontraktforlængelse

Sidste mand, der også er med i kampen om at vinde PL-prisen, er Graham Potter. da Brighton har slået både Southampton og Newcastle i bundstriden.