Søndag formåede Manchester United at sætte en stopper for Manchester Citys imponerende sejrsstime. De blå fra Manchester kunne derfor ikke skrive deres 22. sejr i træk på CV’et. Derimod måtte de tage til takke med et nederlag og nul point i det lokale derby.

LÆS OGSÅ: Solskjær efter sejr: Vi lignede mere os selv igen

The Red Devils vandt nemlig opgøret med 2-0 på Etihad Stadium. De to mål blev leveret af henholdsvis Bruno Fernandes og Luke Shaw.

Til trods for, at De Røde Djævle kan glæde sig over, at de fik en sejr og tre point med hjem fra Etihad Stadium, er der dog også grund til at være bekymrede.

Det skyldes, at en af deres vigtigste spillere i form af Marcus Rashford måtte lade sig udskifte i anden halvleg. Her pådrog han sig nemlig en skade, der medførte, at han ikke kunne fortsætte med at spille resten af kampen.

Efter kampen gav Ole Gunnar Solskjær en status på skaden. Det var dog ikke meget han kunne sige, da han ikke sagde andet, end at han ikke kender til omfanget af skaden. Han tilføjede derfor også, at han skal igennem en scanning, før de kan sige mere.

“Jeg kender ikke til skadens omfang. Der var noget med anklen. Han spurtede 60 meter for at redde et mål, og det viser hans attitude,” sagde Ole Gunnar Solskjær til BBC efter kampen, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: United har udset sig alternativ til Sancho hos Premier League-klub

“Han skal igennem en scanning, men jeg har ikke haft tid til at snakke med vores lægestab endnu,” lød det også fra Manchester United-manageren.