I sommer fik Manchester United glæden af at få deres engelske reserve tilbage, da de fik Dean Henderson retur fra Sheffield United. Her havde han tilbragt to år, hvor han med god succes vogtede mellem stolperne.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil stjæle transfermål for næsen af FC Barcelona

Efter at være vendt tilbage til Manchester United, har han dog ikke været fast mand i målet, som han var vant til i Sheffield United. Derimod har han for det mest stået bag spanske David de Gea i køen, som i langt de fleste opgør har været manden, der har fået til opgave at vogte buret hos Ole Gunnar Solskjærs tropper.

På trods af, at det ikke er blevet til specielt meget spilletid for den 23-årige målmand, så får han masser af roser fra sin norske træner, der dog også kalder ham for en anelse utålmodig.

“Jeg ved, at han ikke har spillet så mange kampe, som han gjorde sidste sæson, men vi ser, hver kamp han spiller og til træning, at han forbedrer sig. Han har arbejdet hårdt på nogle aspekter af sit spil, som vi har snakket om, og jeg er imponeret over hans attitude og arbejdsomhed,” sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports, hvilket blev fulgt op med:

“Selvfølgelig er han ikke den mest tålmodige fyr. Han vil gerne spille alle kampe, fordi han ved, at han vil præstere godt.”

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne foretrækker skifte til Manchester United

I denne sæson er det samlet set blevet til ti kampe for Dean Henderson i Manchester United-målet.