Manchester United sikrede sig et rigtig godt udgangspunkt, da de torsdag aften formåede at vinde 2-0 over Granada i Europa League.

LÆS OGSÅ: Paul Scholes om Solskjær-udtalelse: “Han tager klart fejl”

Her var det især Marcus Rashford, der imponerede, da han sendte United i front med sit mål til 1-0. Desuden kom Bruno Fernandes også på tavlen, og efter opgøret gav United-manager Ole Gunnar Udtryk udtryk for sin store begejstring for sine spillere. Dog gjorde han det også klart, at opgøret ikke var perfekt.

Det fortalte han til mediet BT Sport.

“Det var ikke en perfekt aften. Vi fik tre gule kort og tre karantæner. 2-0 er dog et rigtig godt resultat. Vi ved, hvor svært det er at komme til Spanien. Vi var nødt til at spille godt for at få et resultat,” sagde den norske træner, inden han talte om Rashford og Fernandes.

“De har været fantastiske og vigtige for os. Det var et meget godt løb af Rashford, hvor han helt fantastisk tager bolden ned. Bruno er sikker på straffe, selvom målmanden næsten reddede den.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United genopliver interessen i Juventus-profil

Derudover skrev den 23-årige Marcus Rashford også historie i opgøret mod Granada. Her blev han nemlig den første engelske spiller siden Sir Bobby Charlton i 1965, der kan bryste sig af at have scoret otte mål for Manchester United i en europæisk sæson.