Ole Gunnar Solskjær har forud for torsdagens opgør mod Granada i Europa League, givet rosende ord med på vejen til den unge Amad Diallo.

LÆS OGSÅ: Manchester United skriver kontrakt med tidligere Premier League-spillers søn

Her gav han blandt andet udtryk for, at han mener, at det unge talent hurtigt har vænnet sig til livet i Manchester. Ikke nok med det, så sagde han også, at Diallo faktisk er tæt på at sikre sig en plads i startopstillingen.

“Det er han selvfølgelig (tæt på at starte, red.). Han vænner sig mere og mere til vores forventninger, til vores træning og til kravene og intensiteten i spillet her,” lød det ifølge Goal fra Ole Gunnar Solskjær.

I den seneste runde af Europa League spillede Manchester United mod AC Milan, hvor Amad Diallo fik spilletid. I opgøret bidragede han endda med et mål, og står det til den norske United-træner, kan vi forvente at se mere af ham.

“Det var en god start fra ham, og vi kommer til at se ham mere og mere, og også fra start inden for kort tid,” lød det fra Solskjær.

LÆS OGSÅ: Første rigtige billeder lækket: Her er Manchester United nye 2021/22-trøjer

Derudover tilføjede han også, at Marcus Rashford ikke vil være i stand til at spille alle 90 minutter i opgøret mod Granada. Derfor kan det ende med, at Amad Diallo kommer i aktion.