Manchester United har haft svært ved at tage det sidste skridt for at kunne spille med om de helt store titler. Det er på baggrund af dette, at man forventer, at norske Ole Gunnar Solskjær vil forstærke sit mandskab til sommer.

LÆS OGSÅ: AC Milan-legende: Denne United-spiller så jeg gerne i AC Milan

I denne sammenhæng er de blevet sat i forbindelse med flere forskellige spillere. Det omfatter blandt andet Jadon Sancho og Erling Haaland, som nævnes som populære transfermål. Men hvad nu hvis Solskjær kun kunne vælge én spiller blandt Manchester Uniteds legender til sin nuværende trup?

Dette spørgsmål har han forsøgt at besvare overfor Manchester Uniteds officielle hjemmeside. Her nævner han flere potentielle spillere, men ender med at pege på en spiller, der fortsat er aktiv den dag i dag.

“Der er en del spillere, som jeg selv spillede med, som jeg ville elske at have på mit hold nu, det giver sig selv. Jeg ville elske en spiller som Roy Keane. Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg vil kunne håndtere ham,” sagde han med et grin og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Solskjær har endnu en på blokken: Holder øje med Milan-kaptajn

“Ham vil jeg hente hver eneste dag i ugen. Roy var så indflydelsesrig, men på den anden side spillede jeg også med Cristiano (Ronaldo red.), og han har været den bedste spiller i verden sammen med Messi i de seneste 10-15 år, så jeg vil nok gå med ham. Ham vil du altid vælge til dit hold,” sagde han.