Manchester Uniteds norske manager Ole Gunnar Solskjær har peget på et talent, han gerne vil se mere af i næste sæson. Dermed har også tilbudt en livline til den unge højreback Diogo Dalot, efter hans imponerende tid som udlejet i AC Milan i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Den portugisiske spiller formåede aldrig rigtigt at etablere sig som fast spiller i truppen under Solskjær på Old Trafford, men Red Devils-chefen insisterer nu på, at spilleren er en del af hans planer for næste sæson, og at han ser frem til at have ham tilbage.

“Planen for Diogo i denne sæson var altid… Ja, det vigtigste for Diogo var at være i form,” sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Manchester Evening News.

“Han formåede aldrig at være i form i en lang periode, da han var her, på grund af skader, og nu har han været i form hele sæsonen og stået til rådighed for dem”

“Han spiller for en stor klub, store forventninger, fantastisk historie om klubben. Det har været et godt år for ham.”

“Så selvfølgelig har jeg været meget tilfreds med hans udvikling i denne sæson. Han er vores spiller, og jeg ser frem til at have ham tilbage,” rundede han af.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Det viser, hvor godt Dalot har udnyttet sin mulighed for at spille mere regelmæssigt i Milan, da det ellers ville have været svært at se ham komme ind i Manchester United-truppen foran Aaron Wan-Bissaka.