Manchester United og Arsenal tørnede sammen i Premier League. Det endte dog i en Emirates-nullert, hvilket flere af United-spillerne, samt Ole Gunnar Solskjær, naturligvis ikke var tilfreds med, da de mente, at de havde de bedste chancer for at vinde.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Ole Gunnar Solskjær lagde da heller ikke skjul på, at United-spillerne skulle udnytte Arsenals defensiv. Han kunne nemlig råbe: “Marcus, he cannot defend” undervejs i opgøret. Solskjær stod og opfordrede Marcus Rashford til at sætte Cedric Soares i en én-mod-én.

“Marcus, han kan ikke forsvare. Han kan ikke forsvare. Du sætter ham, hvis du har lyst,” råbte Ole Gunnar Solskjær fra det tekniske område ifølge Daily Mail.

Det så dog ikke ud til at påvirke Arsenal-forsvareren, og han endte såmænd med at spille en fin kamp mod De Røde Djævle. Der var dog ingen af holdene, der ramte sit topniveau, og Marcus Rashford fik derfor ikke drevet gæk mod hverken Cedric eller nogen anden Arsenal-spiller.

LÆS OGSÅ: Storklub afviser Ramos: “Der er ikke noget om snakken”

Cedric dækkede ind for den skadede Kieran Tirney på venstrebacken, men på trods af, at Solskjær mener, at Cedric ikke er i stand til at forsvare, så har Arsenal altså blot lukket to mål ind i de tre kampe, hvor han har spillet.