Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har rettet øjnene mod en stor byttehandel til sommer. Og den involverer en anden Premier League-klub.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: Dette kan jeg godt lide ved Elanga

Siden sit skifte til West Ham, har Jesse Lingard genfundet sin form. Det har resulteret i, at den London-baserede klub ønsker at hente ham på permanent basis til sommer.

Efter sigende er det noget, som Manchester United har intentioner om at udnytte til deres fordel. Det skriver mediet The Athletic i hvert fald.

Den norske United-træner skulle angiveligt have stor interesse i at bringe Declan Rice til klubben. Derfor vil han nu undersøge mulighederne for at lave en byttehandel med West Ham. Det vil naturligvis blive bragt på bordet i de indledende forhandlinger om et eventuelt Jesse Lingard-skifte.

Dog er deres plan fortsat se tiden an, da en potentiel handel i høj grad afhænger af, hvilke andre transfermål, de beslutter at bringe til Old Trafford.

Hos West Ham vil de dog sandsynligvis gøre en del for at få en handel med Jesse Lingard i hus. The Athletic skriver nemlig, at det er en prioritet for David Moyes at hente Lingard på permanent basis.

LÆS OGSÅ: Messi var rasende på United-spiller: Derfor nægtede han at give sin trøje

For nylig rapporterede Daily Mirror, at Manchester United vil kræve omkring 260 millioner kroner for Lingard.