Søndag aften vandt Manchester United deres opgør mod Brighton i Premier League. Det vil sige, at de nu har 14 point op til førstepladsen i Premier League. Denne plads indtages i skrivende stund af Manchester City, der ganske vis har spillet en kamp mere end De Røde Djævle, men alligevel er langt foran.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand: United-profil har besluttet sig for at forlade klubben

På trods af, at Ole Gunnar Solskjær ikke direkte siger, at førstepladsen er tabt, så antyder han ikke just, at det er noget, de sigter efter hos den røde del af Manchester. Derimod lød det mere på Solskjær som om, at Manchester United har fokus på at sætte sig på andenpladsen i Premier League i denne sæson.

“Det handler ikke om, hvad andre gør, så længe vi får vores point. Vi er på andenpladsen. Der er lang vej op selvfølgelig (til førstepladsen, red.), men vi ønsker at sætte os på andenpladsen,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær, da han udtalte sig til BT Sports.

Derudover satte han også ord på Mason Greenwoods præstation i opgøret mod Brighton, der blev kåret som matchvinder i opgøret.

LÆS OGSÅ: Gerrard er vild med ham: Rangers vil leje Manchester United-talent

“Mason er nødt til at tilføje mål til sine præstationer, fordi vi ved, hvor fantastisk et talent han er. Han spillede godt i aften, og når han kan tilføje disse mål, ved vi, at han bliver virkelig god,” sagde han også.