På trods af, at coronakrisen allerede kradsede forud for sidste sommer, hvorved klubbens økonomi fik et slag, var Manchester United alligevel villige til at betale 90 mio. pund for Jadon Sancho. Var købet blevet en realitet, havde det gjort ham til den dyreste signing i klubbens historie.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona og Real Madrid har United-transfermål på radaren

Angiveligt skulle Glazer-familien og Ed Woodward dog kun være villig til at finansiere én stor signing til sommer. Selv for en klub som Manchester United er økonomien dog ikke som den har været, hvorfor der kun skulle være penge til at lave ét stort indkøb. Det skriver Manchester Evening News.

Derfor er Ole Gunnar Solskjær blevet stillet i et dilemma. Han skal nemlig finde ud af, om han vil prioritere forsvaret eller offensiven højest. Det har i lang tid været defensiven, der er blevet fremhævet som hans førsteprioritet, hvilket har ført til, at klubben er blevet sat i forbindelse med bl.a. Ben White, Jules Kounde, Sergio Ramos, Pau Torres, Tyrone Mings, Nikola Milenkovic og Raphael Varane.

På det seneste har der dog været rygter om, at Solskjær er begyndt at skifte fokus, hvorfor han i stedet vil styrke offensiven. Dertil siges det også, at United er klar til at tage kampen op om Erling Haaland. Angiveligt skulle han være prioriteret i højere grad end Jadon Sancho.

LÆS OGSÅ: Salah kan stoppe Bruno Fernandes i at skrive PL-historie

Ifølge Manchester Evening News skulle Erling Haaland nu være den foretrukne offensive signing for Manchester United, mens Raphael Varane ses som værende det foretrukne valg til forsvaret. Mediet skriver dog også, at Solskjær endnu ikke har besluttet sig.