Manchester United har ikke haft meget tid til at juble over, at man har sikret sig en plads i finalen i Europa League, da man i returopgøret tabte til Roma, men vandt samlet set, da United-mandskabet leverede en meget flot indsats i det første opgør, som de vandt 6-2.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

De går en meget travl tid i møde, og den første opgave finder sted på Villa Park, hvor man selvsagt møder Aston Villa.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det bliver en svær opgave for United, og det ved Solskjær da også godt. Han har sågar været ude at storrose Aston Villa-målmanden Emiliano Martinez, som han mener, står højt på listen over, de bedste signings i denne sæson.

“En af sæsonens bedste signings er uden tvivl Emiliano Martinez. Han har gjort det fantastisk for dem, så vi ved, at vi skal spille godt for at vinde. Det skal man altid i Premier League,” siger Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Det bliver spændende at se, om Ole Gunnar Solskjærs mandskab formår at sende bolden i netmaskerne og dermed forbi Martinez, som han tydeligvis har meget respekt for. Manchester United har dog en fremragende statistik, når det kommer til udebanekampe, hvorfor man umiddelbart vil mene, at selvtilliden ikke kommer til at være fraværende.