Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærk kan muligvis have banet vejen for, at Jesse Lingard er endt med at forlade klubben. Tilsyneladende gjorde han det meget klart overfor ham i sidste sæson, at han havde opbrugt sine chancer.

LÆS OGSÅ: Solskjær får lønforhøjelse: Så mange millioner får han

I løbet af sæsonen kunne man nemlig høre ham råbe af Lingard, fordi han gav bolden væk i et opgør mod Manchester City.

“En gang mere og du fucker af,” kunne man ifølge Daily Mirror høre Solskjær råbe til Lingard, da han skiftede ham ud. Han blev hevet ud blot fem minutter efter, at han havde mistet bolden til en Manchester City-spiller i et alt for let opgør.

Nu skriver Daily Mirror, at det potentielt kan have været dette, der har banet vejen for, at Lingard besluttede sig for at søge væk fra Manchester United. Efter at denne episode udspillede sig, fik han nemlig mindre og mindre spilletid under Ole Gunnar Solskjær.

Den 28-årige har siden hans skifte til West Ham været som en helt anden spiller i denne sæson. Det har også resulteret i, at han har gjort sig fortjent til en plads på det engelske landshold.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes kan være nøglen til at sikre United-transfermål

Det bliver naturligvis interessant at se, hvorvidt Lingard muligvis kan arbejde sig tilbage i Solskjærs planer, men det tyder på, at deres forhold ikke er helt så godt. Ydermere er der, ifølge en afstemning fra Manchester Evening News, også en stor andel af klubbens fans, der gerne vil af med ham.