Ole Gunnar Solskjær nægtede at tale om Paul Pogbas langsigtede fremtid, efter at den franske midtbanespiller sikrede Manchester United yderligere avancement i Europa League.

LÆS OGSÅ: United-spiller har fået nok af Solskjær: Vil ikke forlænge sin kontrakt

Pogba vendte tilbage fra sin skade i 1-0-sejren over AC Milan torsdag aften. Her stod han også for at score det eneste mål, der blev scoret i kampen. Målet formåede han at score efter blot tre minutter på banen.

I sin nuværende form må han siges at være vigtig for Ole Gunnar Solskjær, men der er dog stadig stor tvivl om hans fremtid i klubben. Klubben og spilleren har derfor en stor beslutning at tage til sommer.

Efter at have rost Paul Pogbas store indflydelse på kampen på San Siro, blev Solskjær spurgt, om klubben ville gøre alt, hvad de kunne for at holde på, når hans nuværende kontrakt udløber.

“Jeg tror, at alle på holdet, og Paul inkluderet, er fokuseret på at gøre det så godt, som vi kan i denne sæson. Jeg tror ikke, at der vil blive brugt energi på spekulation. Selvfølgelig har vi diskussioner og samtaler,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Journalist om United-profil: Tror de overvejer at sælge ham

“Når du ser Paul spille som i aften (mod AC Milan, red.), når du ser ham vende tilbage til træning, viser det, hvor meget han holder af os, og hvor meget han nyder at spille, og hvor meget vi kan have gavn af at have ham her.”