Ole Gunnar Solskjær har ikke opsøgt Sir Alex Ferguson med henblik på at få rådgivning. Han understreger også, at han ikke har intentioner om at gøre det. Selv ikke i tilfælde af, at tingene kan blive kritiske for Manchester United i slutningen af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Medie: Pochettino vil hente målmand i Premier League

Solskjær tilbragte en stor del af sin spillerkarriere under Sir Alex Ferguson på Old Trafford. Han har da også indrømmet, at det er noget, der har haft indflydelse på hans karriere som træner.

United er på jagt efter titler både på den nationale og europæiske front, men nordmanden har sagt, at han har i sinde at gøre tingene på sin egen måde, selvom de befinder sig i en titelkamp.

“Jeg er sandsynligvis blevet påvirket af Sir Alex af de 15 år, jeg arbejdede sammen med ham, men vi er forskellige personligheder. Jeg vil gøre det på den måde, jeg synes er den rigtige. Jeg spørger ingen, hvordan jeg skal gøre det. Det er sandsynligvis bare i min personlighed,” sagde Ole Gunnar Solskjær til Mirror.

“Jeg har elsket at arbejde og spille under træneren, og jeg lærte naturligvis rigtig meget af ham. Men det er et stykke tid siden, at vi har haft en samtale, og jeg har ikke spurgt ham, hvordan jeg skal spille den ene eller den anden kamp.”

LÆS OGSÅ: Manchester United-playmaker kan være på vej væk til sommer

“Det er sket gradvist siden jeg kom til Manchester United. Jeg har udviklet mig til at blive denne person. Det har ikke bevist været noget, jeg har gjort. Det er bare mig selv,” sagde han også.